DJ YODA & DJ MASTIE - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree Dance

DJ YODA & DJ MASTIE

Sala 2: Tarantos Club

DJ HAL9000

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala 1: Jamboree Dance
DJ YODA & DJ MASTIE

Quinze anys de professió a les cabines dóna per molt. Sense anar més lluny, al nostre resident més galàctic, DJ Yoda, li han servit per construir-se una sòlida reputació omplint de seda negra gairebé totes les sales de la ciutat i de mig país. I si a això afegim la seva condició de ma dreta del gran líder del R&B nacional, Flavio, pel qui va produir i editar el seu disc de debut, la foto ja està completa. La robustesa del hip hop i els aromes clàssics de funk i soul completen els punts cardinals de la personalitat musical de DJ Yoda. Tot un campió del groove que ha compartit plats amb primeres figures com Premiere o Tony Touch i escenari amb gegants com Pharcyde o Afu-ra i que tenim al nostre abast sense haver de viatjar a NY o Los Angeles.

Amb una agenda de sessions que el fa gairebé mereixedor d’una medalla al treball, el vallesà DJ Mastie s’ha convertit darrerament en una de les presències més habituals a la nostra sala. No és molt d’estranyar que un DJ amb aquesta afició pels breaks s’hagi fet un lloc estable entre nosaltres. I és que, tot i que les seves primeres experiències van venir de la mà d’una juvenil i mai del tot abandonada afició pel house, ja fa una bona colla d’anys que DJ Mastie respon, i de quina manera, com a DJ de hip hop. Sense tancar-se a estils germans com el funk, l’electrònica i fins i tot el rock, Mastie s’ha passat els darrers anys omplint de negritud gairebé totes les cabines de la ciutat, en solitari però també en companyia de grans com DJ Yoda. Militant constant i sincer de la causa b-boy. Mastie ha sigut també DJ per artistes locals com Tercer Bloque, dels qui forma part en l’actualitat.

Components
Dj Yoda
Dj Mastie
Sala 2: Tarantos Club
DJ HAL9000

2006 va ser l’any en el qual va començar l’Odissea per Hal9000; on va començar a punxar en locals com la sala BeCool, Dipòsit Legal o el Fantàstic Club. Des de les guitarres més brutes, fins al so més britpop, passant pel indie més contundent, a l’electrònica més actual. Tot això sense oblidar-se de l’escena més alternativa de tots els temps; és difícil mostrar-se indiferent a una de les seves sessions.

https://www.hal9000dj.com

Fins avui, ha passejat la seva maleta de discos per sales de tot el país com Razzmatazz, Apol·lo, La [2] de Nitsa, BeCool, Sidecar, KGB, City Hall, BeGood, Tarantos, Upload, New York, Catwalk, Manchester Bar, Démodé, Entresòl, Continental, Fantàstic (Barcelona), Kraken (Alacant), Soho (Gijón), Blend (Coruña), Zeppelin, Menta, Radiola, Malababa (Castelló), Kursaal (Donosti), Palacio d’esports Sorra (Bilbao), sala Heineken, Pirandello 1 i 2, Nells, Elàstic, Charada, Xaloc, El Soterrani, Independance, OchoyMedio (Madrid).

A més ha punxat en festivals com a FIB 2016, BBK Live 2018, LOW Festival 2018, Let’s Festival 2009 i 2011 (Hospitalet), Festimad 2011 (Madrid), Embassa’t 2010, 2012 i 2015 (Sabadell), i Palmfest 2013.

També ha teloneado/tancat concerts de The Horrors, The Vaccines, Crystal Fighters, Love Of Lesbian, These New Puritans, Infadels, Triangle d’Amor Bizarro, We Llauri Standard, Polock, L’Habitació Vermella… ha participat a les festes de Gràcia 2012, 2013, 2014, en esdeveniments especials de Levi’s, Topshop…etc.

Components
Dj Hal9000
Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Tarantos Club
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo