DJ MASTIE - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree Dance

DJ MASTIE

Sala 2: Tarantos Club

I LOVE 89 S " 80S Y 90S HITS"

Preu
Des de
5 Anticipada
7 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala 1: Jamboree Dance
DJ MASTIE

Sergio Lopez, nascut a Granollers (Barcelona) 31 octubre 1983.

A la primerenca edat de 12 anys es va interessar pel món del dj però no va ser fins als 14 anys que experimenta amb 1 plats. Als 16 anys adquireix els seus primers plats i aquí comença tot, hores i hores a la seva habitació i punxant en festes entre amics. Els 20 anys té l’oportunitat d’entrar en el món del bboying fins arribar a esdeveniments de renom com Evolution Ibèrica, Evolution Europa, Bboy Unit, Eurobattle, Battle of the Year spain i Just Debout Espanya.

Entre tot això als 21 treballant com llums a la discoteca de Granollers As de Copes té la gran oportunitat de debutar com a Dj de club a la sessió de tarda dels diumenges de hip hop, a partir d’aquest dia es va fixar com a resident. Algun any mes tard té l’oportunitat d’entrar en clubs de Barcelona com Over del Born, però no és fins a 2007 que té la seva primera residència a Guru, mític bar musical del centre a prop de les Rambles de Barcelona.

El 2008 arriba la gran oportunitat de treballar en un gran club com era Catwalk Barcelona a la Sky Room. A partir d’aquí debuta a clubs com Opium en la seva primera etapa en la festa dels Dijous, Ribelinos, Shoko, Sala Bikini, Roxy, Jamboree, Sutton Club, Bling Bling, Opera 127, CDLC, Eclipsi (Hotel W), Otto Zutz i altres locals de Barcelona fins l’últim a entrar Pacha Barcelona.

Actualment és el resident dels Dimarts a Opium Barcelona a la Festa Downtown, dimecres Jamboree Dance Club ia la terrassa de Pacha Barcelona els divendres i dissabte. Experiències fora de Barcelona estiu de 2011 Resident de la Discoteca Empire en Puerto Banus Marbella i com a convidat diverses vegades a Sevilla a les discoteques Bandalai i Montpensier festa Only Funky

El seu estil musical definit seria el Hip hop i el Rnb, però amb els anys es obert a altres estils musicals dins de l’electrònica. La seva especialitat sempre va ser el Hip hop, però no té problemes a l’hora d’obrir es i fer una sessió open format dins d’una elecció de temes amb certa classe i sense arribar a la música comercial.

Components
Dj Mastie
Sala 2: Tarantos Club
I LOVE 89 S " 80S Y 90S HITS"

I LOVE 89S a mans de Joe Cabana, dj de l’escena barcelonina i eivissenca amb residències a Sauvage del Born i al comandament de la formació serial Killerz i Bulma Beat, un melòmana empedreïda amb residències al Cupcake de sala Apolo, Ultrapop i BLVD que ens delectaran amb els hits de les dècades dels vuitanta i noranta i amb els millors èxits de Electrro-Pop-Rock-Acid-house -Dance, revivint així la “belle epoque” de la cultura Pop.

Decoració dels vuitanta, visuals, regals fluor, inflables temàtics.

Live SAXO !!! (Opening party)

Live KEYBOARD !!

Esdeveniment patrocinat per @beefeater

Entrada free al mur de l’esdeveniment fins a les 02:30h

Ready ??

Components
Bulma Beat
Dj
Dj Joe Cabana
Contingut addicional
Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Tarantos Club
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo
Organitzadors