aplaçat - LA BLONDIE - Jamboree Dance

aplaçat – LA BLONDIE

Horari
Ver anteriores
Dimecres 22, Setembre 2021
Preu
Des de
10 Anticipada
10 Taquilla

AUTORITZACIÓ MENORS

Si hi ha algú que experimenta de veritat amb els seus sons aquesta és Ivana. La Blondie va ser una de les primeres xavales a fer trap en aquest país, sempre ha fet el que li ha donat la gana i la veritat és que a nosaltres no deixa de sorprendre’ns introduint nous ritmes en el panorama nacional sumant més de 22 milions de visites en YouTube.

Si bé ja havíem escoltat algun drill en el territori masculí –per exemple amb Morad, Skinny Flako o Gueto Boy-, La Blondie és la primera artista femenina que ho introdueix en l’escena, i així ho fa en el seu últim àlbum recopilatori, Pokera, Bangers de club a l’estil West Coast rap amb el seu vacileo local.

És la veu de ritmes urbans que van des del reggaetón més llatí al trap nord-americà, sense abandonar la seva rellevància en l’escena nacional. La seva carrera musical va començar en 2016 després del debut amb Trap i Sweeterman arribant als més de 2M de reproduccions en Youtube. Ha col·laborat amb artistes de l’escena espanyola i llatina en cançons com Sin Condón amb Elilluminari, Bizness i A lo loco amb Afrojuice195, Flores amb Polimá Westcoast, Rápido amb Cecilio G o Una copa amb lil moss con Lil Moss.

Blondie no sols explora dins de la música, les seves aparicions en el documental Les Reines del Trap i el film QuinquiStars com la seva col·laboració amb Playz.tv en la banda sonora de Boca Norte, demostren que la seva inquietud va més enllà.

BLONDIE OFICIAL – YouTube

LA BLONDIE❄️ (@iamrealblondie) • Fotos y videos de Instagram

Contingut addicional
Comparteix-lo