KITTY110 & KENYA RACAILE - Jamboree Dance

KITTY110 & KENYA RACAILE

Horari
Ver anteriores
Dimecres 29, Setembre 2021
Preu
Des de
10 Anticipada
10 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Trap contemporani amb tocs de reggaetón i pur vacileo local. Ambdues originals del barri de Godella, van créixer juntes i van ser peces fonamentals l’una per a l’altra en el desenvolupament de les seves carreres. Després d’un any de dur treball en el qual ambdues revelaven mixtape de les quals ja s’havien vist diversos avançaments, Némesis per part de Kenya i Loyal et Pur per part de Kitty110, per fi presenciem un directe en conjunt per primera vegada a Barcelona, en la inconfusible sala Tarantos de Club Jamboree sota el paraigua de Mas i Mas Festival.

Kitty110

Kitty iniciava la seva carrera com pocs artistes, acostant-se al milió de visites quan només tenia dues entrades en el seu canal. Original de Godella, la seva música és una oda al barri que utilitza per a buidar i esplaiar-se. Honesta, sense pretendre ser una cosa que no és i fan incondicional de Hello Kitty.

El primer va ser Verd París, un feat amb Kenya Racaile. De seguida va arribar Dos Camins, single produït per Saudade al costat de Amex. Tancava la seva següent etapa després del seu trasllat a Barcelona amb el recopilatori Loyal et Pur i avui ens sorprèn amb A la nit. Atents perquè vénen moltes més novetats en breu entre directes i nous singles, com sempre, no podem estar més orgullosos d’ella.

Kenya Racaile

Si li preguntes quines són les seves referències mai creuries que vénen de l’escena francesa.

Kenya Racaile és una artista valenciana del 95, consolidada en l’escena espanyola defensant l’underground amb una atmosfera ardent i amb una actitud rude però la vegada modesta. A l’abril de 2018 va debutar amb el seu primer single Guilty, encadenant llançaments de temes ja coneguts com Tu em crides mami, Atzabeja, Honey, Dakar, Gàrgola, i el més recent, Facetime.  Ha col·laborat amb diferents artistes com a Lluna Ki en el seu single Rivotril, La Kitty amb Verd Paris o Leftee que a més de ser el seu productor també apareix en Ningú la frontea i Ecstasy com a artista.

No deixa de créixer. Avui dia té generades amb la seva música més 4 milions de visites entre Youtube i Spotify, sent Tu em crides mami la seva cançó estrella superant el milió de views.

Ha actuat en esdeveniments com La Cangri, Onfire, Gang Club, Costa Social Club, Sala La3, Latex Club, Tikitiki Hot i La Perdulària Club entre moltes altres a nivell nacional a més de Agence f141 a París.

LA KITTY – YouTube

KENYA RACAILE – YouTube

LA KITTY (@kitty.110) • Fotos y videos de Instagram

@kenyaracaile • Fotos y videos de Instagram

 

Contingut addicional
Comparteix-lo