DJ YODA + DJ FLAVIO - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree Dance

DJ YODA + DJ FLAVIO

Sala 2: Tarantos Club

G13 JAM

Preu
Des de
5 Anticipada
7 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala 1: Jamboree Dance
DJ YODA + DJ FLAVIO

DJ YODA & DJ FLAVIO RODRIGUEZ

Quinze anys de professió a les cabines dóna per molt. Sense anar més lluny, al nostre resident més galàctic, DJ Yoda, li han servit per construir-se una sòlida reputació omplint de seda negra gairebé totes les sales de la ciutat i de mig país. I si a això afegim la seva condició de ma dreta del gran líder del R&B nacional, Flavio, pel qui va produir i editar el seu disc de debut, la foto ja està completa. La robustesa del hip hop i els aromes clàssics de funk i soul completen els punts cardinals de la personalitat musical de DJ Yoda.

Enganxat als sons negres més elegants gairebé des de l’adolescència, Flavio Rodríguez és sense cap mena de dubte el nom de referència quan es parla de R&B a aquest país. Amb una veu i una imatge que molt poc ha d’envejar a les grans figures de l’altra banda de l’Atlàntic, Flavio ha condensant les millors essències del soul vintage, el hip hop i, el R&B en dos discos exquisits i eclèctics capaços de mirar al mainstream sense cap complex. A més de cantar, composar i fer de lletrista, aquest b-boy gairebé renaixentista també ha trobat temps per desenvolupar una molt respectable carrera com a DJ amb base d’operacions a la nostra sala i amb parades a algunes de les millors sales i esdeveniments de tota la ciutat. Amb els plats com amb el micro, pura crema

Components
Dj Yoda
Dj Flavio Rodriguez
Sala 2: Tarantos Club
G13 JAM

Col·lectiu G13club és un dels col·lectius més atractius de la ciutat comtal, compta amb un gran grup d’artistes, skaters, Dj s, artistes a nivell nacional i internacional molt actiu en la cultura de la ciutat, estils com el hip hop, trap o reggae són bàsics en els seus sets; dirigit per un dels nostres residents i amic Kunta K ens faran la prèvia de BcnOrDie cada primer dijous de mes …

R`U Ready?

preu 7€ / anticipat5 €

Dijous 5 de març Original Juan / Souf 90

Dominicà amb seu a Barcelona, ​​Original Juan representa l’esperit més pur de HipHop. L’artista va actuar en els escenaris més grans d’Amèrica Llatina i va col·laborar amb diferents artistes com: Sharif, Rapsusklei, Kase-O, Nesta Killa, Hazhe, Pell Vermella, ..

________________________________

Soufiane també conegut com Souf 909 néixer a Fes el 30 de juliol de 1989.

La seva primera cançó ¨Bghit NSA va ser gravada en 2006, posteriorment es va unir amb el grup ¨Diyaf LAH, amb qui va llançar dos mixtapes ¨Hakda HNA “l’any 2008 i ¨Hadchi Li Kayen” on es va emportar el primer premi de l’concurs Nacional “Hip Hop Du Bled “en l’any 2008.

L’any 2011 va ser quan Soufiane es va traslladar a Barcelona i va començar la seva carrera musical en solitari. Vivint entre Alemanya i la ciutat Catalunya,
decidir crear la seva pròpia mixtape 90.9 i llançar el seu primer projecte oficial “909 The Mixtape vol 1 i vol 2”
disponible a totes les plataformes digitals i on a trobat una gran resposta per part de l’públic al Marroc i l’estranger.

En resum, Souf és distingit entre d’altres rapers per part de les seves lletres acompanyades d’un missatge conscient, on ens fa també una pinzellada de la seva vida diària.

En l’actualitat Souf 909 ha començat el seu primer disc, un projecte sorgit ple de motivació amb moltes sorpreses.

Components
Dj Kunta
Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Tarantos Club
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo