DJ YODA & DJ FLAVIO RODRIGUEZ - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree Dance

DJ YODA & DJ FLAVIO RODRIGUEZ

Sala 2: Tarantos Club

DJ POLPAX

Preu
Des de
10 Anticipada
12 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala 1: Jamboree Dance
DJ YODA & DJ FLAVIO RODRIGUEZ

Quinze anys de professió a les cabines dóna per molt. Sense anar més lluny, al nostre resident més galàctic, DJ Yoda, li han servit per construir-se una sòlida reputació omplint de seda negra gairebé totes les sales de la ciutat i de mig país. I si a això afegim la seva condició de ma dreta del gran líder del R&B nacional, Flavio, pel qui va produir i editar el seu disc de debut, la foto ja està completa. La robustesa del hip hop i els aromes clàssics de funk i soul completen els punts cardinals de la personalitat musical de DJ Yoda.

Enganxat als sons negres més elegants gairebé des de l’adolescència, Flavio Rodríguez és sense cap mena de dubte el nom de referència quan es parla de R&B a aquest país. Amb una veu i una imatge que molt poc ha d’envejar a les grans figures de l’altra banda de l’Atlàntic, Flavio ha condensant les millors essències del soul vintage, el hip hop i, el R&B en dos discos exquisits i eclèctics capaços de mirar al mainstream sense cap complex. A més de cantar, composar i fer de lletrista, aquest b-boy gairebé renaixentista també ha trobat temps per desenvolupar una molt respectable carrera com a DJ amb base d’operacions a la nostra sala i amb parades a algunes de les millors sales i esdeveniments de tota la ciutat. Amb els plats com amb el micro, pura crema.

Components
Dj Yoda
Dj Flavio Rodriguez
Sala 2: Tarantos Club
DJ POLPAX

DJ barceloní apassionat per tot el que sona a alternatiu. Es mou perfectament entre el més guitarrer i el pop més electrònic. En les seves sessions els dóna un repàs als hits d’ara i sempre, sense oblidar-se dels temes més underground del moment.

Components
Dj PolPax
Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Tarantos Club
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo