Dj Yoda + DJ Flavio Rodriguez - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala 1: Jamboree Dance

Dj Yoda + DJ Flavio Rodriguez

Sala 2: Jamboree Sala 2

Legoteque + Joe Cabana

Horari
Ver anteriores
Dissabte 18, Desembre 2021
23:45
Preu
Des de
12 Anticipada
15 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala 1: Jamboree Dance
Dj Yoda + DJ Flavio Rodriguez

FLAVIO RODRIGUEZ

Enganxat als sons negres més elegants gairebé des de l’adolescència, Flavio Rodríguez és sense cap mena de dubte el nom de referència quan es parla de R&B a aquest país. Amb una veu i una imatge que molt poc ha d’envejar a les grans figures de l’altra banda de l’Atlàntic, Flavio ha condensant les millors essències del soul vintage, el hip hop i, el R&B en quatre discos exquisits i eclèctics capaços de mirar al mainstream sense cap complex. A més de cantar, composar i fer de lletrista, aquest b-boy gairebé renaixentista també ha trobat temps per desenvolupar una molt respectable carrera com a DJ amb base d’operacions a la nostra sala i amb parades a algunes de les millors sales i esdeveniments de tota la ciutat. Amb els plats com amb el micro, pura crema.

Dj Yoda

El veterà de les cabines. Treinta años de profesión en las cabinas dan para mucho. Sin ir más lejos, a nuestro residente más galáctico, DJ Yoda, le han servido para forjarse una reputación sólida llenando de seda negra casi todas las salas de la ciudad y de medio país. Y si a ello le añadimos su condición de mano derecha del gran líder del R&B nacional, Flavio, cuyo disco de debut produjo y editó, la foto ya está completa. La robustez del hip-hop y los aromas clásicos de funk y soul completan los puntos cardinales de la personalidad musical de DJ Yoda.

Components
Dj Yoda
Dj Flavio Rodriguez
Sala 2: Jamboree Sala 2
Legoteque + Joe Cabana

Joe Cabana

Si algun dia vols saber què és el que cal realment per ser un bon DJ, fixa’t en Joe Cabana perquè ell ho té. I és que més enllà de la tècnica, que n’hi ha i molta, un dels nostres residents té una capacitat superior per entendre què és el que fa especial una nit de club i connectar amb la pista fins nivells gairebé sobrenaturals. A tota velocitat i amb la màxima certesa, Joe Cabana arriba a encabir fins a 300 temes en una sola sessió i sortir-ne il·lès. Ah, i sense complexos ni vergonyes, com ha de ser.

Dj Legoteque

Components
Dj Legoteque
Dj Joe Cabana
Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Jamboree Sala 2
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo