DJ ELEY + LECHE DE TIGRE: DJ ANDY GREY + JOE CABANA & RAID - Jamboree Dance
1 ENTRADA: 2 SALES
Sala  1: Jamboree Dance

DJ ELEY + LECHE DE TIGRE: DJ ANDY GREY + JOE CABANA & RAID

Sala  2: Jamboree Sala 2

DJ ANDY GREY + JOE CABANA & RAID

Preu
Des de
12 Socis
15 Taquilla
Tiquet

AUTORITZACIÓ MENORS

Sala  1: Jamboree Dance
DJ ELEY + LECHE DE TIGRE: DJ ANDY GREY + JOE CABANA & RAID

Dj Eley

Dj Eley nascut a Lima, Perú fa 34 anys però criat a Barcelona, ha estat influenciat per la música negra i per món dels plats des de molt aviat, compartint aquesta afició amb la seva dedicació, cosa que li aporta un ampli coneixement musical tant nou com old school. Les seves sessions són una barreja del més actual del Hip Hop, R & B passant pel dancehall més ballable i amb tocs old school però sempre mantenint un línia d’allò més animada per al club. Malgrat la seva curta edat DJ Eley ha compartit cabina amb els DJ més reconeguts del panorama hip hop de Barcelona com DJ Yoda, DJ Flavio Rodriguez, Dj Davin, DJ Marc DaSoul, DJ Kunta K. .. així com DJ europeus com DJ Màster Lee.

 

Sala  2: Jamboree Sala 2
DJ ANDY GREY + JOE CABANA & RAID

Dj invitada especial

ANDY GREY (Radio Gladys Palmera)

Aquesta poderosa dj, és l’actual encarregada de Programació de Ràdio Gladys Palmera, vindrà a Leche de Tigre amb un vendaval de melodies i ritmes tropicals ballables amb tocs de electrònica que seran la delícia del publico assistent!

JAMBOREE DANCE x BAR SAUVAGE

QUE ÉS LECHE DE TIGRE?

Inspirada a la fabula de la serp, Leche de Tigre es presenta com l’antidot a la foscor.

Amb la intenció que l’espiritualitat del ball es converteixi en un ritual, L’ANTIDOTO utilitza una fusió musicocultural feliç. Associada a la world music, música molt orgànica que explica una història d’ètnies, tribus i arrels, que uneix la gent i permet crear un vincle amb el contingut artístic. Un intercanvi de vibracions que permeten crear una atmosfera més lumínica, més alegre, amb més color i millor energia. Un missatge diferent que inspira les persones, donant l’oportunitat de guarir, alliberar i purificar l’ànima a ritme de sons ètnics, tribals i eteris.

JOE CABANA

Si algun dia vols saber què és el que cal realment per ser un bon DJ, fixa’t en Joe Cabana perquè ell ho té. I és que més enllà de la tècnica, que n’hi ha i molta, un dels nostres residents té una capacitat superior per entendre què és el que fa especial una nit de club i connectar amb la pista fins nivells gairebé sobrenaturals. A tota velocitat i amb la màxima certesa, Joe Cabana arriba a encabir fins a 300 temes en una sola sessió i sortir-ne il·lès. Ah, i sense complexos ni vergonyes, com ha de ser.

 

Sala
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Sala 2
Jamboree Sala 2
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Comparteix-lo