DJ STILE - Jamboree Dance
1 TICKET: 2 ROOMS
Room  1: Jamboree Dance

DJ STILE

Room  2: Jamboree Sala 2

MAADRAASSOO - Warm up DJ RAID

Price
From
12 Members
15 Door
Ticket

MINOR AUTHORIZATION

Room  1: Jamboree Dance
DJ STILE

DJ STILE

Stile és un dels grans talents de la nova onada de propostes sonores i avantguardistes espanyoles. La darrera gran joia artística que dóna la Mediterrània. La seva esglaiadora projecció i el talent que expel·leix als vinils deixen clar que no es conforma amb això i que a Stile li queden molts passos per recórrer per assolir la satisfacció i conformitat.

El Turntablisme corre per les venes des de petit. La seva imaginació i amplíssima cultura musical permeten delectar el públic més exigent i obert d’orelles, esquinçant intel·ligent i integradament sessions eclèctiques d’electrònica, trap o moombahton o en introduir gèneres analògics com el Rock o el Hip Hop.

Ha compartit cartell amb artistes de la talla de Steve Aoki, MAKJ, Dirtyphonics, Djs From Mars YvesV, Cyberpunkers, Pendulum, Modestep i la gran majoria d’artistes destacables d’aquest país, sorprenent i aixecant-ne els elogis per la seva qualitat i energia.

Les seves barreges s’han pogut escoltar a Dreambeach Villaricos, Arenal Sound i un gran llistat de festivals nacionals, com també a les finals de MotoGP, oa clubs com Space Ibiza, a la Sala Heineken i La Riviera de Madrid, Apolo, Jamboree i Razzmatazz a Barcelona, ​​Face Down Ass Up a Saragossa o La 3 a València, per destacar-ne alguns. També diversos sets internacionals a Suïssa i Itàlia.

En definitiva, Stile: Estil i Força, Elegància i Potència, Talent i Ganas, un nom a tenir molt en compte com un dels grans de l’escena #realdjing que res ni ningú no podrà frenar.

Room  2: Jamboree Sala 2
MAADRAASSOO - Warm up DJ RAID

MAADRAASSOO

Warm up DJ RAID

Room
Jamboree Dance
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Room 2
Jamboree Sala 2
Plaça Reial, 17, 08002 Barcelona
Share it